Op woensdag 4 oktober start de perscampagne rond de huisapotheker. Vanaf dan kan u écht aan de slag met alle posters, folders en affiches. Maar aan de voorbereiding kan u nu alvast beginnen ...

CAMPAGNEMATERIAAL - wat krijg ik wanneer?
Via de Korte Berichten van APB ontving u reeds de affiche, de flyers en de pins. Op 4 oktober wordt het echte startschot van de campagne gegeven en kan u de materialen in uw officina gebruiken.
Tariferende klanten van KAVA krijgen in de loop van oktober nog extra patiëntenfolders en 10 medicatiemapjes (waarin de patiënt zijn/haar schema kan bewaren). In november volgt dan een nieuwe lading mapjes en posters. We zullen die flyers ook op sommige infoavonden leggen zodat u ze zelf kan meenemen. Na die twee leveringen zal de resterende voorraad medio november nog bijbesteld kunnen worden op 'afroep'.
Met dit materiaal kan u alvast de laatste drie maanden van dit jaar aan de slag. Uiteraard is het de bedoeling om de patiëntenfolders en zeker de medicatiemapjes doelgericht mee te geven aan enkele van uw patiënten.
De gepersonaliseerde posters worden ook zo snel mogelijk geleverd van zodra ze klaar zijn.

COMMUNICATIE
Hoe ga je dat gesprek nu aan met je patiënt? Een uitdaging voor elke collega en het onderwerp van de tweede sessie in het opleidingstraject 'huisapotheker'. Die lessen worden vanaf volgende week op verschillende locaties gegeven, daarvoor kon men zich eerder al inschrijven.

EXTRA SESSIE
Ook al volgen ondertussen 430 collega's de opleiding, blijkbaar was de belangstelling nog voldoende groot om alsnog aan te sluiten bij het hele traject. En dus heeft KAVA beslist een nieuwe reeks aan te bieden te Antwerpen. Op dit ogenblik worden de data verder afgestemd met de sprekers. Van zodra het volledige programma bekend is, zal het online staan. Hou de nieuwsbrief en www.kava.be/agenda regelmatig in de gaten!

SUCCESVOLLE START!
Bereid u zo goed mogelijk voor, dat kan u nu al volop doen.
Op www.kava.be/huisapotheker kan u het voorbereidingswebinar (nogmaals) volgen, de lijst met veelgestelde vragen raadplegen, video's van eHealth diensten bekijken ...
Alle materialen en bijhorende info vindt u op de site van APB