Omdat het beroep van de apotheker evolueert en ons imago mee moet evolueren, omdat je voor jouw patiënten het eerste aanspreekpunt voor gezondheidsadvies wil zijn, omdat de apotheker nog te vaak op het achterplan komt in het beleid en omdat we samen met jou de positionering van de huisapotheker als medisch geschoolde en meest toegankelijke zorgverlener in de eerstelijn willen versterken, lanceerden de beroepsverenigingen het nieuwe sectorale tijdschrift voor de apotheekbezoeker, getiteld 'Welkom bij je huisapotheker'.

Aan de hand van een creatieve mix van verhalen, dossiers en praktijkvoorbeelden vertellen we aan de lezers waarom ze voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten beter naar de apotheek komen. Waarom geneesmiddelen soms onbeschikbaar zijn en hoe je dat probeert op te lossen. Waarom je soms een alternatief adviseert. Voor welke zorg en persoonlijke begeleiding ze bij jou terecht kunnen… Kortom: voor kwaliteit, advies en farmaceutische zorg ben je welkom bij je huisapotheker!

Meer dan een magazine

Het magazine is een belangrijke schakel in een breed aanbod van communicatie met het grote publiek. Als abonnee bieden we je heel wat extra om de interactie met jouw apotheekbezoeker en de zorg voor je patiënten te versterken en te vereenvoudigen.

Neem een abonnement

  • 'Welkom bij je huisapotheker' zal vier keer per jaar verschijnen (winter, lente, zomer en herfst) met een nummer van telkens 36 pagina’s.
  • Je kan al een abonnement nemen vanaf 50 exemplaren per editie (v.a. 110 euro excl. btw per jaar). Je betaalt enkel de productie- en leveringskosten van het magazine. Hoe meer exemplaren je bestelt, hoe goedkoper de prijs per pakket, dus!
  • Jij kiest: bestel je pakket in één taal, of een verdeling 80/20 of 50/50 NL en FR.
  • Bestel jouw jaarlijks abonnement via order.apb.be of via de bestelmodule in je profiel op MyAPB.