Overlijden van Caroline Van Mieghem
Op 1 september 2023 overleed op de leeftijd van 50 jaar collega Caroline VAN MIEGHEM uit Temse, echtgenote van de heer Felix Brunschwiler.

Geboorte van Niklas
Op 29 augustus 2023, tweede kindje van de heer en collega Harald en Els Andersson-DOM uit Brasschaat.

Overlijden van Piet Decan
Op 13 juli 2023 overleed op de leeftijd van 77 jaar college Piet DECAN uit Borgerhout, echtgenoot van mevrouw Annie van Bommel; vader van collega An DECAN uit Schoten.

Geboorte van Auguste
Op 22 juni 2023, tweede kindje van Olivier en Elise Van Reeth-Vleghels; kleinkindje van collega’s Philippe en Caroline VAN REETH-DEPROST uit Berchem.

Overlijden van Mieke Meere
Op 10 juni 2023 overleed op de leeftijd van 83 jaar collega Mieke MEERE uit Kontich, zus van collega Bert MEERE.

Overlijden van Jan De Keuster
Op 25 mei 2023 overleed op de leeftijd van 79 jaar collega Jan DE KEUSTER uit Deurne, echtgenoot van mevrouw Cecile de l’Arbre.

Geboorte van Oscar
Op 23 mei 2023, eerste kindje van de heer en collega Oliver en Astrid Van Hecke-VERRETH uit Antwerpen; kleinkindje van collega Lieve HOOFT uit Antwerpen.

Overlijden van Karin Penne
Op 7 april 2023 overleed op de leeftijd van 63 jaar collega Karin PENNE uit Ranst, echtgenote van de heer Robert Van Tendeloo.

Overlijden van Marie-Louise Platevoet
Op 5 april 2023 overleed op de leeftijd van 88 jaar mevrouw Marie-Louise Platevoet, weduwe van de heer Ivan Deprost; schoonmoeder en moeder van collega’s Philippe en Caroline VANREETH-DEPROST uit Berchem.

Geboorte van Irma
Op 19 maart 2023, tweede kindje van de heer en collega Mathieu en Elien Feyaerts-VERBEECK uit Booischot.

Overlijden van Louis Verpraet
Op 23 februari 2023 overleed op de leeftijd van 96 jaar collega Louis VERPRAET uit Kalmthout, weduwnaar van mevrouw Irène Selbeck, vader van collega Georges VERPRAET en grootvader van Toon VERPRAET uit Kalmthout.

Overlijden van René De Vleeschouwer
Op 27 januari 2023 overleed op de leeftijd van 92 jaar collega René DE VLEESCHOUWER uit Denderhoutem, weduwnaar van mevrouw Esther Vanparys; vader van collega’s Katrien DE VLEESCHOUWER en van Bart DE VLEESCHOUWER uit Bornem; grootvader van collega’s Jeroen en Liesbeth DE VLEESCHOUWER-CLINCKEMALIE uit Schoten.

Overlijden van Paula Raeymaekers
Op 26 januari 2032 overleef op de leeftijd van 74 jaar mevrouw Paula Raeymaekers; echtgenote van collega Paul NIJS uit Antwerpen.

Overlijden van Maria Everaert
Op 24 januari 2023 overleed op de leeftijd van 95 jaar mevrouw Maria Everaert, weduwe van de heer Antoon Blomme; moeder van collega Kristin BLOMME uit Turnhout.

Overlijden van Augusta Coopmans
Op 22 januari 2023 overleed op de leeftijd van 89 jaar mevrouw Augusta De Peuter, weduwe van de heer Louis Coopmans; moeder van collega Nadia COOPMANS en schoonmoeder van Professor Guido DE MEYER uit Hoboken.

Overlijden van Paule Meyer
Op 8 november 2022 overleed op de leeftijd van 98 jaar mevrouw Paule Meyer; moeder van collega Dirk OLYSLAGER uit Brasschaat; grootmoeder van collega’s Dorien OLYSLAGER en Thomas en Nele OLYSLAGER-WILLEMS.

Overlijden van Irène Selbeck
Op 27 oktober 2022 overleed op de leeftijd van 96 jaar mevrouw Irène Selbeck, echtgenote van collega Louis VERPRAET uit Kalmthout; moeder van collega Georges VERPRAET uit Kalmthout; grootmoeder van collega’s Toon en Daan VERPRAET.

Geboorte van Maxime
Op 9 oktober 2022, eerste kindje van de heer en mevrouw Stijn en Magalie Aernouts-Meyten; kleinkindje van collega’s Paul en Chantal MEYTEN-DEN HERT uit Brasschaat.

Geboorte van Joanna
Op 29 september 2022, derde kindje van collega’s Marco en Charlotte PEETERS-GEERTS uit Boom.

Overlijden van Guy Gommeren
Op 18 september 2022 overleed op de leeftijd van 77 jaar collega Guy GOMMEREN uit Brasschaat, echtgenoot van mevrouw Resi Verreyde.

Overlijden van Ivan Deprost
Op 14 september 2022 overleed op de leeftijd van 93 jaar de heer Ivan Deprost, echtgenoot van mevrouw Marie-Louise Platevoet; schoonvader en vader van collega’s Philippe en Caroline VAN REETH-DEPROST uit Berchem.

Geboorte van Thibaut
Op 2 september 2022, eerste kindje van collega’s Thibaut en Julie SCHOLTEN-BEKAERT uit Schoten.

Overlijden van Jozef Colpin
Op 14 augustus 2022 overleed op de leeftijd van 74 jaar de heer Jozef Colpin, echtgenoot van mevrouw Mareise Van Goidsenhoven; vader en schoonvader van collega’s Karla en Björn COLPIN-SIMONS uit Zwijndrecht.

Geboorte van Alba Elza
Op 9 augustus 2022, eerste kindje van de heer en mevrouw Gilles en Adele Van Hecke-Raes; kleindochter van collega Lieve HOOFT uit Antwerpen.

Overlijden van Jozef Van Glabbeek
Op 25 juli 2022 overleed op de leeftijd van 69 jaar collega en diaken Jozef VAN GLABBEEK, echtgenoot van mevrouw Maria Bervoets.


Overlijden van Rosa De Turck
Op 6 juli 2022 overleed op de leeftijd van 84 jaar collega Rosa DE TURCK, echtgenote van de heer Hugo Goossens; moeder van collega’s Bart en Inge GOOSSENS uit Lebbeke.

Geboorte van Julien
Op 26 april 2022, eerste kindje van collega’s Tim en Lauren TZIRTZIGANIS-VAN GHYSEGHEM uit Antwerpen; kleinkindje van collega Bart VAN GHYSEGHEM uit Antwerpen.

Overlijden van André Peeters
Op 23 maart 2022 overleed op de leeftijd van 73 jaar collega André PEETERS uit Boom, weduwnaar van mevrouw Mistine Verhaegen; vader en schoonvader van collega’s Marco en Charlotte PEETERS-GEERTS uit Boom.

Overlijden van Marie-Louise Eykerman
Op 7 maart 2022 overleed op de leeftijd van 90 jaar mevrouw Marie-Louise Eykerman uit Wilrijk, weduwe van collega Paul VAN UFFELEN; moeder van collega Catherine VAN UFFELEN uit Merksem; grootmoeder van collega Elisabeth VAN UFFELEN.

Overlijden van Lea Spaepen
Op 22 februari 2022 overleed op de leeftijd van 93 jaar mevrouw Lea Spaepen, weduwe van de heer Ferdinand Marinus; moeder van collega Rien MARINUS, directeur Nationale Orde der Apothekers.

Overlijden van Kris Van de Velde
Op 20 februari 2022 overleed op de leeftijd van 76 jaar mevrouw Kris Van de Velde, echtgenote van collega Koen SMET uit Deurne; moeder van collega Sofie SMET uit Deurne.

Overlijden van Erik Engels
Op 16 Januari 2022 overleed collega Erik ENGELS uit Brasschaat , op de leeftijd van 83 jaar.

Overlijden van Leo Peeters
Op 7 januari 2022 overleed op de leeftijd van 90 jaar de heer Leo Peeters, weduwnaar van mevrouw Yvonne Goris; vader van collega’s Johan PEETERS uit Edegem en Frank PEETERS uit Mechelen.

Geboorte van Luca
Op 5 januari 2022, tweede kindje van de heer en collega Marco en Nathalie Gomes-BOLLEN uit Kapellen, metekindje van collega Silke VERSTRAETE uit Brecht.

Overlijden van Elza De Vylder
Op 1 januari 2022 overleed op de leeftijd van 93 jaar mevrouw Elza De Vylder, weduwe van de heer Roger Van Hecke, levensgezel van Jos Gijsels (U); moeder en schoonmoeder van de heer en collega Guy en Lieve Van Hecke-HOOFT uit Antwerpen.

Geboorte van Charlotte
Op 28 oktober 2021, eerste kindje van de heer en collega Ward en Caroline Lambrecht-CARPENTIER uit Schoten; metekindje van collega Patricia CARPENTIER.

Overlijden van Ives Denys
Op 14 oktober 2021 overleed op de leeftijd van 61 jaar collega Ives DENYS uit Nijlen, echtgenoot van mevrouw Lut Knippenberg; broer van collega Peter DENYS uit Zandhoven; oom van collega’s Charlotte en Isabelle DENYS uit Zandhoven.

Overlijden van René Block
Op 25 september 2021 overleed op de leeftijd van 87 jaar collega René BLOCK uit Schoten, echtgenoot van mevrouw Mariette Caers.

Geboorte van Nellis
Op 28 augustus 2021, tweede kindje van de heer en collega Thomas en Sarah Peeters-GIELEN uit Lint

Overlijden van Marc Maes
Op 18 augustus 2021 overleed op de leeftijd van 56 jaar collega Marc MAES uit Bornem, echtgenoot van mevrouw Véronique Danneels.

Geboorte van Loïc
Op 16 augustus 2021, eerste kindje van de heer en mevrouw Olivier en Elise Van Reeth-Vleghels; kleinkindje van collega’s Philippe en Caroline VAN REETH-DEPROST uit Berchem.

Geboorte van Avélie
Op 26 juni 2021, eerste kindje van de heer en collega Sam en Yasmine Van Beneden-MICHIELSEN uit Brecht.

Geboorte van Pauline
Op 24 juni 2021, tweede kindje van de heer en collega Steven en Sara Branson-DESMAELE uit Eppegem.

Geboorte van Mathis

Op 18 juni 2021, eerste kindje van de heer en collega Ruben en Kim Reyntiens-HELSEN uit Wilrijk.

Overlijden van Julienne Diels

Op 14 juni 2021 overleed op de leeftijd van 90 jaar mevrouw Julienne Diels, weduwe van de heer Jozef Van Dyck; schoonmoeder en moeder van collega’s Erik en Kristel LEBACQ-VAN DYCK uit Lier.

Geboorte van Jozefien
Op 20 mei 2021, tweede kindje van de heer en collega Martijn en Anneleen Meekers-ROBBERECHTS uit Schilde.

Geboorte van Achilles
Op 12 mei 2021, eerste kindje van de heer en collega Mathieu en Elien Feyaerts-VERBEECK uit Itegem.

Geboorte van Pippa

Op 6 mei 2021, vierde kindje van de heer en collega Tim en Tinne Wuyts-VAN LOON uit Essen.

Overlijden van Magdalena Walgraeve
Op 4 mei 2021 overleed op de leeftijd van 99 jaar collega Magdalena WALGRAEVE uit Sint-Niklaas, echtgenote van de heer Alfred De Schepper; schoonmoeder van collega Hans DELRUE uit De Klinge.

Overlijden van Andrea Libeert
Op 28 april 2021 overleed op de leeftijd van 91 jaar mevrouw Andrea Libeert uit Bissegem, weduwe van de heer Paul Debosschere; schoonmoeder van collega Patrick WILLEMS uit Massenhoven; grootmoeder van collega’s Thomas en Nele OLYSLAGER-WILLEMS uit Brasschaat.

Overlijden van René De Heyn
Op 23 april 2021 overleed op de leeftijd van 95 jaar collega René DE HEYN uit Antwerpen, echtgenoot van mevrouw Marcelle De Wever; vader en schoonvader van collega’s Thierry en Rita DE HEYN-HEREMANS uit Antwerpen; vader van collega Elfi De HEYN uit Mortsel.

Overlijden van Lena Lebeer
Op 8 februari 2021 overleed op de leeftijd van 91 jaar mevrouw Lena Lebeer, weduwe van collega Roland THONE; moeder van collega Marc THONE uit Deurne.

Overlijden van Imelda Van Dyck
Op 7 februari 2021 overleed op de leeftijd van 73 jaar collega Imelda VAN DYCK uit Deurne, weduwe van de heer Hugo Saeys.

Overlijden van Octaaf Casselman
Op 29 januari 2021 overleed op de leeftijd van 89 jaar collega Octaaf CASSELMAN uit Sint-Gillis-Waas, echtgenoot van mevrouw Herlinda Ruelens.

Overlijden van Marleen Selleslagh
Op 22 januari 2021 overleed op de leeftijd van 61 jaar mevrouw Marleen Selleslagh, echtgenote van collega Patrick DE SMET uit Elewijt.

Overlijden van Wivine Monteyne
Op 28 december 2020 overleed op de leeftijd van 64 jaar collega Wivine MONTEYNE uit Hoboken, echtgenote van de heer Kris Lauwers.

Overlijden van Jef De Groof
Op 30 november 2020 overleed op de leeftijd van 81 jaar de heer Jef De Groof, echtgenoot van collega Janine RAMSDAM uit Antwerpen; vader van collega Frank DE GROOF uit Antwerpen.

Overlijden van Paul de Bruyn
Op 13 november 2020 overleed op de leeftijd van 88 jaar dokter Paul de Bruyn, weduwnaar van collega Hilda BOGAERT; vader van collega Anne DE BRUYN uit Wilrijk; grootvader van collega Caroline VAN DEN STEEN.

Geboorte van Céleste
Op 6 november 2020, tweede kindje van de heer en collega Pieter en Joke Dylst-OPSOMER uit Mechelen, kleinkindje van collega en mevrouw Frank en Leen OPSOMER uit Poperinge.

Overlijden van mevrouw José Bosmans
Op 3 november 2020 overleed op de leeftijd van 92 jaar mevrouw José Bosmans, weduwe van de heer Henri Naegels; moeder van collega Marc NAEGELS uit Tremelo.

Overlijden van Jos Thys
Op 30 oktober 2020 overleed op de leeftijd van 77 jaar collega Jos THYS, echtgenoot van mevrouw Anne Van Houwe; vader en schoonvader van collega’s Tom en Barbara THYS-DE CUYPER uit Beveren-Waas.

Overlijden van Modest Van Diest
Op 28 september 2020 overleed op de leeftijd van 98 jaar de heer Modest Van Diest, weduwnaar van mevrouw Josee Sneyers; vader en schoonvader van collega’s Marc en Gerd VAN DIEST-VAN DAMME uit Lint; oom van collega’s Lutgart en Willy SNEYERS; grootoom van collega’s Leen en Hans SNEYERS.

Geboorte van Ceril
Op 7 september 2020, tweede kindje van Bart en Dorien Smets-Bellon uit Mariekerke-Bornem.

Geboorte van Elin
Op 31 augustus, eerste kindje van de heer en collega Harald en Els Andersson-DOM uit Niel.

Geboorte van Hector
Op 31 juli 2020, derde kindje van de heer en collega Peter en Florence Maenhout-VAN KERCKHOVEN uit Hove.

Geboorte van Nila
Op 7 juli 2020, derde kindje van collega en mevrouw Tom en Isabelle DE BAKKER uit Merksem.

Overlijden van Luc Lauwers
Op 29 juni 2020 overleed op de leeftijd van 91 jaar dokter Luc Lauwers, weduwnaar van collega Janine DOX uit Edegem.

Geboorte van Ellie
Op 31 mei 2020, tweede kindje van de heer en collega Sandy en Jessica Moens-CHEUNG uit Berchem.

Geboorte van Georges
Op 8 mei 2020, eerste kindje van de heer en mevrouw Kris en Juliette Van den Bogaert-Lemm; kleinkindje van collega Greet YZEWYN uit ’s Gravenwezel.

Geboorte van Isaac
Op 30 april 2020, derde kindje van collega en mevrouw Silas en Paulien RYDANT-Meert uit Dendermonde.

Overlijden van Frans De Meester
Op 15 april 2020 overleed op de leeftijd van 96 jaar collega Frans DE MEESTER uit Antwerpen, weduwnaar van mevrouw Joanna Verbeeck.

Overlijden van Hilde Trimpeneers
Op 13 april 2020 overleed op de leeftijd van 77 jaar mevrouw Hilda Trimpeneers, echtgenote van collega Thierry DESBUQUOIT uit Merksem.

Geboorte van Jules
Op 12 maart 2020, tweede kindje van de heer en mevrouw Dirk en Silke Smet-VERSTRAETE uit Brecht; kleinkindje van collega Paul VERSTRAETE uit Berchem; petekindje van collega Roos DESENDER.

Overlijden van Jozef Robbroeckx
Op 29 januari 2020 overleed op de leeftijd van 80 jaar de heer Jozef Robbroeckx, weduwnaar van Gilberte Trio en echtgenoot van Gaby Smolderen; vader van collega Wouter ROBBROECKX.

Overlijden van Bart Hellings
Op 10 januari 2020 overleed op de leeftijd van 51 jaar collega Bart HELLINGS uit Noorderwijk; echtgenoot van collega Lieve SWYZEN.

Geboorte van Lore
Op 8 januari 2020, tweede kindje van collega’s Sander en Rica AUGUSTUS-CAPISTRANO uit Kontich.

Geboorte van Janne
Op 12 december 2019, eerste kindje van collega en mevrouw Kevin en Lore BULKMANS-Riské uit Bornem.

Overlijden van Frans Hooft
Op 10 december 2019 overleed op de leeftijd van 80 jaar de heer Frans Hooft, echtgenoot van mevrouw Maria De Bondt; vader van collega Lieve HOOFT uit Antwerpen.

Overlijden van Jozef Van der Linden
Op 19 november 2019 overleed op de leeftijd van 90 jaar de heer Jozef Van der Linden, weduwnaar van mevrouw Julia Raes; grootvader van collega Ilse SMETS uit Wilrijk.

Overlijden van Anne-Marie Schütt
Op 28 oktober 2019 overleed op de leeftijd van 80 jaar collega Anne-Marie SCHUTT uit Antwerpen, echtgenote van de heer Gerardus Dingemanse.

Geboorte van Louise
Op 17 oktober 2019, tweede kindje van de heer en collega Jonas en Valerie Rabaey-STORMS uit Schriek; metekindje van collega Kathleen VERMYLEN.

Overlijden van Valère Roelandts
Op 7 augustus 2019 overleed op de leeftijd van 89 jaar collega Valère ROELANDTS uit Mortsel, echtgenoot van collega Irma WILLEMS.

Overlijden van Sophie Houman
Op 21 juni 2019 overleed op de leeftijd van 46 jaar collega Sophie HOUMAN uit Meise, echtgenote van collega Koert DEMIDDELEER.

Overlijden van Paul Desrumaux
Op 1 juni overleed op de leeftijd van 84 jaar de heer Paul Desrumaux, weduwnaar van mevrouw Cecile Delporte, vader van collega Greet DESRUMAUX uit Mortsel.

Overlijden van Hendrik Bourgeois
Op 30 mei 2019 overleed op de leeftijd van 87 jaar de heer Hendrik Bourgeois, partner van Ria Longville en weduwnaar van Marie-Pierre De Porre; vader van collega Ann BOURGEOIS uit Borgerhout.

Geboorte van Juliette
Op 29 mei 2019, eerste kindje van de heer en collega Pieter en Joke Dylst-OPSOMER uit Mechelen, kleinkindje van collega en mevrouw Frank en Leen OPSOMER uit Poperinge.

Overlijden van Hans Mestdagh
Op 22 mei 2019 overleed op de leeftijd van 46 jaar de heer Hans Mestdagh, zoon van collega Jan MESTDAGH uit Rijmenam; broer van collega Frank MESTDAGH uit Sint-Idesbald.

Overlijden van Suzanne Gysen
Op 15 mei 2019 overleed op de leeftijd van 88 jaar collega Suzanne GYSEN, echtgenote van collega Guy STEFENS uit Berchem.

Geboorte van Viktor

Op 14 mei 2019, eerste kindje van de heer en collega Martijn en Anneleen Meekers-ROBBERECHTS uit Schilde.

Overlijden van Lucienne Misante
Op 13 mei 2019 overleed op de leeftijd van 83 jaar collega Lucienne MISSANTE uit Lokeren, weduwe van de heer Lucien Bellens; moeder van collega Frank BELLENS uit Lokeren.

Overlijden van Madeleine Corthout
Op 25 maart 2019 overleed op de leeftijd van 78 jaar mevrouw Madeleine Corthout, echtgenote van de heer Leo Neefs; moeder van collega Inge NEEFS uit Reet.

Geboorte van Louis
Op 14 maart 2019, eerste kindje van collega’s Thomas en Nele OLYSLAGER-WILLEMS uit Brasschaat; kleinkindje van collega en mevrouw Dirk en Katrine OLYSLAGER-Snoeckx uit Brasschaat; tevens kleinkindje van collega en mevrouw Patrick en Mieke WILLEMS uit Massenhoven, petekindje van collega Dorien OLYSLAGER uit Wuustwezel.

Geboorte van Charles
Op 12 maart 2019, derde kindje van de heer en collega Jeffi en Dorine Willemsen-VERHAERT uit Ekeren.

Overlijden van Mark Mestdagh
Op 26 februari 2019 overleed op de leeftijd van 39 jaar de heer Mark Mestdagh, echtgenoot van mevrouw Laura Cornette; zoon van collega Jan MESTDAGH uit Rijmenam; broer van collega Frank MESTDAGH uit Sint-Idesbald.

Geboorte van Mikkel
Op 13 februari 2019, eerste kindje van de heer en collega Thomas en Sarah GIELEN uit Lint.

Overlijden van Paul Warlop
Op 24 januari 2019 overleed op de leeftijd van 78 jaar collega Paul WARLOP uit Brasschaat, echtgenoot van collega Frieda VAN OECKEL; vader van collega Ine WARLOP uit Antwerpen.

Geboorte van Juune
Op 13 januari 2019, eerste kindje van de heer en collega Niels en Elke Massart-VAN DEN BULCK uit Lint.

Overlijden van André Smets
Op 16 december 2018 overleed op de leeftijd van 87 jaar de heer André Smets, echtgenoot van mevrouw Victorine De Boeck; grootvader van collega Ilse Smets uit Wilrijk.

Overlijden van Mimi Peeters
Op 13 december 2018 overleed op de leeftijd van 67 jaar collega Mimi PEETERS uit Hoogstraten, echtgenote van collega Guy FRANSEN; moeder van collega Joeri FRANSEN uit Hoogstraten.

Geboorte van Jack
Op 9 december 2018, eerste kindje van de heer en collega Sandy en Jessica Moens-CHEUNG uit Antwerpen.

Geboorte van Emile
Op 3 december 2018, eerste kindje van de heer en collega Bjorn en Christien Blockx-SIERENS uit Brasschaat.

Geboorte van Julie
Op 28 november 2018, tweede kindje van de heer en collega Dieter en Dorien Vissers-OLYSLAGER uit Wuustwezel; kleinkindje van collega en mevrouw Dirk en Katrine OLYSLAGER-Snoeckx uit Brasschaat.

Overlijden van Lode Hendrickx
Op 24 november 2018 overleed op de leeftijd van 74 jaar collega Lode HENDRICKX uit Schilde,  echtgenoot van Hilde De Bie; vader van collega Ann HENDRICKX uit Schilde.

Geboorte van Laure-Anne
Op 15 november 2018, eerste kindje van de heer en collega Frederik en Maxime Derweduwen-VAN EETVELDE uit Rupelmonde.

Overlijden van Frank Janssens
Op 7 november 2018 overleed op de leeftijd van 78 jaar collega Frank JANSSENS uit Berchem, weduwnaar van mevrouw Antonia van der Velden, partner van mevrouw Hilde Van Droogenbroeck; vader van collega Ann JANSSENS uit Merksem.

Geboorte van Chi Lou
Op 28 oktober 2018, tweede kindje van de heer en collega Yiu Wah en Riet Yau-VAN DEN BROECK uit Broechem.

Geboorte van Charlotte
Op 6 oktober 2018, tweede kindje van de heer en mevrouw Jan en Sarah Spaas-Broeckx; kleindochter van collega en mevrouw Dirk en Chris BROECKX-Van de Ven uit Antwerpen.

Overlijden van Carlos Tytgat
Op 7 oktober 2018 overleed op de leeftijd van 90 jaar collega Carlos TYTGAT uit Mortsel,  echtgenoot van collega Paula DE KETELAERE; vader en schoonvader van de heer en collega Wim en Diane Tytgat-WAUTERS uit Mortsel.

Overlijden van Ben Huyghe
Op 8 augustus 2018 overleed op de leeftijd van 95 jaar collega Ben HUYGHE uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver, erelid van KAVA, weduwnaar van mevrouw Griet Braeckmans.

Overlijden van Jos Weyns
Op 30 juli 2018 overleed op de leeftijd van 92 jaar collega Jos WEYNS uit Reet, weduwnaar van Maria De Wolf; vader van collega Jan WEYNS uit Hemiksem.

Geboorte van Sverre
Op 21 juni 2018, tweede kindje van collega Tom DE BAKKER en Isabelle uit Sint-Job-in-‘t-Goor.

Overlijden van Jacqueline Van Reeth
Op 17 juni 2018 overleed op de leeftijd van 81 jaar collega Jacqueline VAN REETH uit Wilrijk, echtgenote van de heer Paul Aerts; moeder van collega Catherine AERTS uit Antwerpen.

Geboorte van Tijs
Op 3 mei 2018, derde kindje van collega’s Kris en An BOUCHET-DELANG uit Sint-Amands.

Geboorte van Marie
Op 30 maart 2018, eerste kindje van de heer en collega Dirk en Silke Smet-VERSTRAETE uit Brecht; kleinkindje van collega Paul VERSTRAETE uit Berchem.

Overlijden Etienne Braeckman
Op 19 maart 2018 overleed op de leeftijd van 66 jaar collega Etienne BRAECKMAN uit Mariakerke, broer van collega Geneviève BRAECKMAN uit Gent.

Geboorte van Lauren
Op 19 maart 2018, tweede kindje van collega en mevrouw Silas en Paulien RYDANT-Meert uit Dendermonde.

Overlijden van Roland Thoné
Op 18 maart 2018 overleed op de leeftijd van 90 jaar collega Roland THONE uit Deurne, echtgenoot van mevrouw Lena Lebeer; vader van collega Marc THONE uit Deurne.

Overlijden van Rosa Verheyen
Op 16 maart 2018 overleed op de leeftijd van 95 jaar collega Rosa VERHEYEN uit Antwerpen, weduwe van de heer Flor Van Haver.

Overlijden van Willy Dierickx
Op 21 februari 2018 overleed op de leeftijd van 92 jaar collega Willy DIERICKX, weduwnaar van mevrouw Simone De Turck; vader van collega Theo DIERICKX uit Hamme.

Overlijden van Hedwige Mertens
Op 4 februari 2018 overleed op de leeftijd van 64 jaar collega Hedwige MERTENS uit Deurne.

Geboorte van Merel
Op 3 februari 2018, tweede kindje van de heer en collega Philippe en Ilse Vanderheyden-JONKERS uit Balen.

Geboorte van Mila
Op 23 januari 2018, derde kindje van de heer en collega Kevin en Karen Brants-DELAETERE uit Kalmthout.

Overlijden van Simone De Turck
Op 15 januari 2018 overleed op de leeftijd van 88 jaar mevrouw Simone De Turck, echtgenote van collega Willy DIERICKX; moeder van collega Theo DIERICKX uit Hamme.

Overlijden van Louis Janssens
Op 15 januari 2018 overleed op de leeftijd van 95 jaar collega Louis JANSSENS uit Schoten, echtgenoot van mevrouw Simonne Aernouts; schoonvader van collega Marcel AUGUSTIJNS uit Grobbendonk; grootvader van collega’s Filip en Sandrine AUGUSTIJNS-BOULANGER uit Bouwel.

Geboorte van Edouard
Op 9 januari 2018, tweede kindje van de heer en collega Peter en Florence Maenhout-VAN KERCKHOVEN uit Antwerpen.

Overlijden van Sabine Suys
Op 2 januari 2018 overleed op de leeftijd van 45 jaar collega Sabine SUYS uit Ekeren, echtgenote van de heer Philip Sterckx.

Overlijden van Ernest Krols
Op 23 november 2017 overleed op de leeftijd van 87 jaar collega Ernest KROLS uit Merksem, echtgenoot van mevrouw Chris Vanermen; vader van collega Ilse KROLS uit Antwerpen.

Overlijden van Josée Delahaye
Op 21 november 2017 overleed op de leeftijd van 90 jaar mevrouw Josée Delahaye, weduwe van collega Raoul VAN HOOF uit Lier.

Overlijden van Mirella Bertolini
Op 1 november 2017 overleed op de leeftijd van 91 jaar mevrouw Mirella Bertolini, weduwe van de heer Maurits Willemse; schoonmoeder en moeder van collega’s Hans en Lieve MONSTREY-WILLEMSE uit Borgerhout en grootmoeder van collega’s Erwin en Julie MONSTREY-VAN ROMPAEY en van collega Caroline MONSTREY.

Overlijden van Kristel Rillaerts
Op 26 oktober 2017 overleed op de leeftijd van 59 jaar collega Kristel RILLAERTS uit Mortsel, levenspartner van de heer Rob Helsen.

Huwelijk van Thomas Olyslager en Nele Willems
Op 14 oktober 2017 traden in het huwelijk collega Thomas OLYSLAGER uit Brasschaat; zoon van collega en mevrouw Dirk en Katrine OLYSLAGER-Snoeckx; met collega Nele WILLEMS, dochter van de heer en mevrouw Willems-Debosschere.

Geboorte van Helena
Op 10 oktober 2017, tweede kindje van collega en mevrouw Marco en Charlotte PEETERS-Geerts uit Willebroek.

Overlijden van Alfons Stijnen
Op 5 september 2017 overleed op de leeftijd van 76 jaar collega Alfons STIJNEN uit Merksem, weduwnaar van mevrouw Georgette Cnockaert.

Overlijden van Ludo Van Loon
Op 31 augustus 2017 overleed op de leeftijd van 65 jaar de heer Ludo Van Loon, echtgenoot van mevrouw Maria Van Laerhoven; vader van collega Tinne VAN LOON uit Essen.

Geboorte van Maurice
Op 2 augustus 2017, eerste kindje van de heer en mevrouw Rob en Julie Verheyden-Pieters, kleinkindje van collega’s Marc en Renilde PIETERS-PEETERS uit Antwerpen, achterkleinkindje van collega Marcel PIETERS uit Antwerpen.

Geboorte van Liezelot
Op 7 augustus 2017, tweede kindje van de heer en collega Maarten en Sofie Fabré-VAN AERSCHOT uit Heist-Goor; kleinkindje van Prof. en collega Arthur en Caroline VAN AERSCHOT-VERHAMME uit Heist-op-den-Berg.

Geboorte van Artuur
Op 26 april 2017, eerste kindje van de heer en mevrouw Bart en Dorien Smets-Bellon; metekindje van collega Ilse SMETS uit Wilrijk.

Geboorte van Mona
Op 30 maart 2017, tweede kindje van collega en mevrouw Toon en Liene VERPRAET-De Witte uit Kalmthout; kleinkindje van collega Georges VERPRAET uit Kalmthout.

Geboorte van Janne
Op 10 maart 2017, tweede kindje van collega en mevrouw Peter en Sofie MATTHYSSEN-Vanzegbroeck uit Brasschaat.

Overlijden van Maria Desmedt
Op 16 februari 2017 overleed op de leeftijd van 76 jaar mevrouw Maria Desmedt, weduwe van collega Herman Augustyns; moeder en schoonmoeder van collega’s Koen en Suzy AUGUSTYNS-VERHEYEN uit Minderhout; moeder van collega Hilde AUGUSTYNS uit Wilrijk; moeder van collega Marleen AUGUSTYNS uit Hoevenen.

Geboorte van Georges
Op 4 februari 2017, derde kindje van dokter en collega Bram en Annelies Balduyck-MASSCHELIN uit Heffen.

Overlijden van Paul Dom
Op 22 januari 2017 overleed op de leeftijd van 62 jaar de heer Paul Dom, echtgenoot van collega Greet VERTESSEN uit Deurne.

Overlijden van Yvonne Thibaut
Op 8 december 2016 overleed op de leeftijd van 88 jaar collega Yvonne THIBAUT uit Antwerpen, weduwe van de heer Dries Couttenye.

Overlijden van Jozef Van Dyck
Op 28 november 2016 overleed op de leeftijd van 86 jaar de heer Jozef Van Dyck, echtgenoot van mevrouw Julienne Diels, vader en schoonvader van collega’s Kristel en Erik LEBACQ-VAN DYCK uit Lier.

Overlijden van Basilia Arancet
Op 16 november 2016 overleed op de leeftijd van 86 jaar mevrouw Basilia Arancet, weduwe van de heer Jozef Peeters, moeder en schoonmoeder van collega’s Clarita en Paul DE TOLLENAERE-PEETERS uit Hove.

Overlijden van Jacky D'hondt
Op 5 november 2016 overleed op de leeftijd van 80 jaar collega Jacky (Jacques) D’HONDT uit Hamme, echtgenoot van mevrouw Jenny Van Puyvelde; broer van collega’s Marc D’hondt en Pascal D’hondt uit Hamme.

Geboorte van William
Op 9 september 2016, eerste kindje van de heer en collega Jonas en Valerie Rabaey-STORMS uit Schriek; kleinkindje van collega Kathleen VERMYLEN uit Schriek.

Overlijden van Maria Vercruyssen

Op 10 september 2016 overleed op de leeftijd van 88 jaar mevrouw Maria Vercruyssen, weduwe van de heer José Safont-Surroca; moeder en schoonmoeder van de heer en collega Désiré en Leen Safont-DE WITTE uit Antwerpen.

Overlijden van Jacobus de Moor
Op 5 september 2016 overleed op de leeftijd van 92 jaar de heer Jacobus de Moor, echtgenoot van mevrouw Sabine De Dycker; vader van collega Matthieu de Moor uit Antwerpen.

Geboorte van Lore
Op 21 juli 2016, eerste kindje van de heer en mevrouw Niels en Liesbeth Bosmans-Kemel; kleinkindje van collega’s Roger en Lieve (…+…) KEMEL-VAN DAELE uit Temse.

Overlijden van Josephine Peskens
Op 30 juni 2016 overleed op de leeftijd van 92 jaar mevrouw Josephine Peskens, weduwe van de heer Guillaume Biesmans; moeder en schoonmoeder van collega’s Casper en Pascale BIESMANS-JACQUES uit Wuustwezel.

Geboorte van Lauren
Op 21 juni 2016, derde kindje van collega en mevrouw Wim en Valérie SPYSSCHAERT-Wittemans uit Sint-Katelijne-Waver.

Geboorte van Henri
Op 21 juni 2016, eerste kindje van de heer en collega Jeffi en Dorine Willemsen-VERHAERT uit Ekeren.

Overlijden van Marie-Christine Verhaegen
Op 17 juni 2016 overleed op de leeftijd van 61 jaar mevrouw Marie-Christine Verhaegen, echtgenote van collega André PEETERS uit Boom; moeder en schoonmoeder van collega’s Marco en Charlotte PEETERS-GEERTS uit Willebroek.

Geboorte van Anna
Op 9 juni 2016, derde kindje van de heer en collega Pieter en Kathleen Verley-SIMONS uit Reet; kleinkindje van collega Bea COOLS uit Zoersel.

Geboorte van Louis
Op 3 juni 2016, tweede kindje van de heer en collega Roeland en Caroline Moorkens-VERLINDEN uit Schilde.

Overlijden van Johan De Laere
Op 2 juni 2016 overleed op de leeftijd van 67 jaar de heer Johan De Laere, echtgenoot van collega Lutgard PLATEVOET uit De Klinge.

Overlijden van Lieve Van Daele
Op 31 mei 2016 overleed op de leeftijd van 57 jaar collega Lieve VAN DAELE uit Temse, echtgenote van de heer Roger Kemel.

Overlijden van Rosa Van der Beken
Op 31 mei 2016 overleed op de leeftijd van 94 jaar mevrouw Rosa Van der Beken, weduwe van de heer Louis De Smedt; moeder van collega Anny DE SMEDT uit Asse.

Geboorte van Robin
Op 31 mei 2016, tweede kindje van de heer en collega Jorik en Tinne LEYSSENS uit Kapellen.

Overlijden van Eduard Verlinden
Op 30 mei 2016 overleed op de leeftijd van 75 jaar collega Eduard VERLINDEN uit Antwerpen; echtgenoot van collega Lucia CUYPERS; vader van collega Inge VERLINDEN uit Stabroek.

Overlijden van Maria Rosiers
Op 23 mei 2016 overleed op de leeftijd van 87 jaar mevrouw Maria Rosiers, weduwe van de heer Marcel Van Delm; moeder van collega Corneel ROMBOUTS uit Hoogstraten; grootmoeder van collega Leen VAN DELM uit Antwerpen.

Overlijden van Cecile Delporte
Op 1 mei 2016 overleed op de leeftijd van 75 jaar mevrouw Cecile Delporte, echtgenote van de heer Paul Desrumaux; moeder van collega’s Greet DESRUMAUX uit Mortsel en Yves DESRUMAUX uit Heist.

Geboorte van Elisabeth
Op 29 april 2016, tweede kindje van de heer en collega Levi en Isabel Stenten-DE GEETER uit Antwerpen.

Overlijden van Liliane Brabants
Op 19 april 2016 overleed op de leeftijd van 75 jaar collega Liliane BRABANTS, echtgenote van collega Erik ENGELS uit Brasschaat.

Geboorte van Jolien
Op 18 maart 2016, tweede kindje van collega’s Kris en An BOUCHET-DELANG uit Sint-Amands.

Geboorte van Wannes
Op 8 maart 2016, eerste kindje van de heer en collega Philippe en Ilse Vanderheyden-JONKERS uit Balen.

Geboorte van Arthur
Op 14 februari 2016, kindje van collega’s Maarten en Eline VANTHOOR-VAES uit Opglabbeek; kleinkindje van collega Mathieu VANTHOOR uit Opglabbeek.

Geboorte van Viktor
Op 20 februari 2016, tweede kindje van de heer en mevrouw Joris en Sylvie Geerts-Van Baden; kleinkindje van collega’s Walter en Marleen GEERTS-ADRIAENSSENS uit Antwerpen.

Geboorte van Kasper
Op 27 februari 2016, tweede kindje van de heer en collega Maarten en Sarah Leysen-BALDUYCK uit Hove.

Overlijden van Ludo Meynen
Op 25 januari 2016 overleed op de leeftijd van 85 jaar collega Ludo MEYNEN uit Olen, echtgenoot van mevrouw Greta Wynants.

Geboorte van Lau Ming
Op 13 januari 2016, eerste kindje van de heer en collega Yiu Wah en Riet Yau-VAN DEN BROECK uit Broechem.

Geboorte van Arthur
Op 4 januari 2016, eerste kindje van de heer en collega Koen en Dorien Vissers-OLYSLAGER uit Brasschaat, kleinkindje van collega en mevrouw Dirk en Katrine OLYSLAGER-SNOECKX uit Brasschaat; petekindje van collega Thomas OLYSLAGER uit Brasschaat.

Geboorte van Morris
Op 4 januari 2016, eerste kindje van collega’s Erwin en Julie MONSTREY-VAN ROMPAEY uit Antwerpen. 

Overlijden van Elisabeth Hendrikx
Op 16 december 2015 overleed op de leeftijd van 92 jaar mevrouw Elisabeth Hendrikx, weduwe van de heer Lucien Segal; moeder van collega’s Yolande SEGAL uit Ekeren en Yves SEGAL uit Affligem.

Overlijden van Joanna Warmenbol
Op 7 december 2015 overleed op de leeftijd van 93 jaar mevrouw Joanna Warmenbol, weduwe van de heer Emiel Luyten; moeder van collega Marleen LUYTEN uit Edegem; grootmoeder van collega Tine MARTENS uit Eksel.

Geboorte van Joren
Op 3 december 2015, derde kindje van de heer en collega Koen en Steffi De Witte-CORNWELL uit Hove.

Overlijden van Monique Oppers
Op 28 november 2015 overleed op de leeftijd van 73 jaar collega Monique OPPERS uit Lier; echtgenote van mevrouw Jenny Verheesen.

Overlijden van Yvonne Kiekens
Op 14 november 2015 overleed op de leeftijd van 95 jaar mevrouw Yvonne Kiekens, echtgenote van de heer Alfons Van Rossen; moeder en schoonmoeder van collega’s Johan en Lutgarde VAN ROSSEN-VAN LOON uit Antwerpen.

Overlijden van Jos Mertens
Op 13 november 2015 overleed op de leeftijd van 94 jaar collega Jos MERTENS uit Borgerhout, echtgenoot van mevrouw Madeleine Huygens; weduwnaar van mevrouw Ange Anthonis; schoonvader van collega Lucie CRAEN uit Antwerpen.

Overlijden van Luc Verhaegen
Op 18 oktober 2015 overleed op de leeftijd van 52 jaar collega Luc VERHAEGEN uit Herentals, bestuurslid van KFK, echtgenoot van collega Annemie VERBRUGGEN. 

Geboorte van Louis
Op 5 oktober 2015, eerste kindje van collega en mevrouw Nicolas en Muriel BROECKX-Colson uit Satigny/Zwitserland. Kleinkindje van collega Dirk BROECKX uit Antwerpen.

Overlijden van Louis Verpoorten
Op 26 september 2015 overleed op de leeftijd van 93 jaar de heer Louis Verpoorten, weduwnaar van mevrouw Berta Cuypers; vader van collega Alice GROBBEN VERPOORTEN uit Mechelen.

Geboorte van Madelon
Op 12 september 2015, derde kindje van de heer en collega Eric en Caroline Leenders-DE GENDT uit Berchem.

Geboorte van Olivia
Op 9 september 2015, eerste kindje van collega’s Marco en Charlotte PEETERS-GEERTS uit Klein-Willebroek.

Overlijden van Joanna Verbeeck
Op 9 september 2015 overleed op de leeftijd van 90 jaar mevrouw Joanna Verbeeck, echtgenote van collega Frans DE MEESTER uit Antwerpen; moeder van collega Rudy DE MEESTER uit Essen.

Overlijden van Jan Sollie
Op 31 augustus 2015 overleed op de leeftijd van 83 jaar collega Jan SOLLIE, weduwnaar van mevrouw Irène Trevis; vader van collega Philippe SOLLIE uit Zoersel; vader en schoonvader  van collega’s Piet en Joke SOLLIE-VAN ALSENOY uit Antwerpen.

Huwelijk van Silke Verstraete en Dirk Smet
Op 25 juli traden in het huwelijk de heer Dirk Smet met collega Silke VERSTRAETE uit Sint-Job-in-'t-Goor; dochter van collega Paul VERSTRAETE uit Berchem.

Geboorte van Juliette
Op 5 juli 2015, vierde kindje van de heer en collega Jef en Stefanie Verheyen-BLANCKE uit Ranst.

Overlijden van Mark Geeroms
Op 3 juli 2015 overleed op de leeftijd van 59 jaar de heer Mark Geeroms, weduwnaar van collega Louisette MAES uit Liezele.

Geboorte van Casper
Op 9 juni 2015, eerste kindje van de heer en collega Joris en Marijke Vundelinckx-PEETERS uit Herent; petekindje van collega Kristel PEETERS uit Weerde.

Overlijden van Els Kerstens
Op 6 juni 2015 overleed op de leeftijd van 64 jaar collega Els KERSTENS uit Essen, echtgenote van de heer Bob Loos.

Overlijden van Jozef Van Genechten
Op 28 mei 2015 overleed op de leeftijd van 82 jaar collega Jozef VAN GENECHTEN uit Hove, echtgenoot van collega Myriam DE MAEYER; vader van collega’s Hilde VAN GENECHTEN, Koen VAN GENECHTEN, Geert VAN GENECHTEN en Katleen VAN GENECHTEN, allen uit Hove.

Overlijden van Herman Augustyns
Op 28 mei 2015 overleed op de leeftijd van 79 jaar collega Jozef AUGUSTYNS uit Minderhout, echtgenoot van mevrouw Maria Desmedt; vader en schoonvader van collega’s Koen en Suzy AUGUSTYNS-VERHEYEN uit Minderhout, Hilde AUGUSTYNS uit Wilrijk en Marleen AUGUSTYNS uit Hoevenen; broer van collega Marcel AUGUSTYNS uit Grobbendonk; oom van collega’s Filip AUGUSTYNS uit Bouwel en Patrick AUGUSTYNS uit Heverlee.

Geboorte van Juliette
Op 20 mei 2015, eerste kindje van collega’s Philip en Eline GADISSEUR-DECLERCK uit Edegem.

Overlijden van Francis De Brabanter
Op 13 mei 2015 overleed op de leeftijd van 92 jaar collega Francis DE BRABANTER uit Vilvoorde, weduwnaar van mevr. Denise De Ketelaere; vader van collega’s Hubert (+) en Anne CAUWENBERGH-DE BRABANTER uit Wolvertem; grootvader van collega Thomas CAUWENBERGH uit Wolvertem; vader van collega Benoit DE BRABANTER uit Vilvoorde.

Geboorte van Sander
Op 12 mei 2015, tweede kindje van de heer en mevrouw Stefaan en An Geerts-Langlet; kleinkindje van collega’s Walter en Marleen GEERTS-ADRIAENSSENS uit Antwerpen.

Geboorte van Vic
Op 28 april 2015, tweede kindje van collega’s Jeroen en Liesbeth DE VLEESCHOUWER-CLINCKEMALIE uit Leest; kleinkindje van collega’s Bart en Sabine DE VLEESCHOUWER-WINTGENS uit Puurs; achterkleinkindje van collega Yolande DEGRYSE uit Schoten.

Geboorte van Arthur
Op 4 april 2015, derde kindje van de heer en collega Emmanuel en Greet Callens-MOONEN uit Strombeek-Bever.

Overlijden van Marcel Robrechts
Op 29 maart 2015 overleed op de leeftijd van 88 jaar collega Marcel ROBRECHTS uit Oud-Turnhout, echtgenoot van mevrouw Maria Van Dyck; vader van collega Lut ROBRECHTS; schoonvader van collega Katrien VERMEERSCH; grootvader van collega’s Ruth SMITS en Annelies ROBRECHTS.

Overlijden van Frank Malfait
Op 11 maart 2015 overleed op de leeftijd van 67 jaar collega Frank MALFAIT uit Merksem, weduwnaar van mevrouw Marie-Louise Peeters.

Geboorte van Jozefien
Op 7 maart 2015, eerste kindje van de heer en collega Maarten en Sofie Fabré-VAN AERSCHOT uit Hofstade; kleinkindje van collega’s Arthur en Caroline VAN AERSCHOT-VERHAMME uit Heist-op-den-Berg.