Missie

KAVA is een beroepsvereniging van apothekers die de meerwaarde en de belangen van de individuele apotheker in de gezondheidszorg ontwikkelt en versterkt ten behoeve van de patiënt en de samenleving.

KAVA onderscheidt zich hierbij dankzij een proactieve en klantgerichte aanpak. De focus ligt op het ondersteunen van innovatie en performant ondernemerschap bij haar leden en op wetenschappelijk onderbouwde zorg.

 

Visie

KAVA geeft me de zekerheid dat ik aangesloten ben bij een moderne netwerkorganisatie die voortdurend innovatieve en vooruitstrevende doelen definieert.

Op basis hiervan reikt KAVA me de nodige tools aan om mijn maatschappelijke relevantie te versterken, mijn verantwoordelijkheid op te nemen en mijn rol als apotheker te laten evolueren.

KAVA doet dit door mij een proactieve, nabije dienstverlening aan te bieden, met een rechtstreekse, wederkerige betrokkenheid.

 

Wat kan uw beroepsvereniging voor u betekenen?

KAVA werkt farmaceutische zorgprojecten uit.

KAVA helpt u bij het zoeken van personeel.

KAVA geeft heel wat publicaties uit.

Nadien kan u terecht bij de KAVA senioren om verder van het leven te genieten.

Wij begeleiden u bij het vinden van iemand die uw apotheek kan verder zetten.

KAVA organiseert interessante opleidingen en webinars.

Wij begeleiden stagiairs, helpen u bij het zoeken van een job, vieren samen met u uw afstuderen en helpen u bij de zoektocht naar een eigen apotheek.

Bij JAVA vindt u gelijkgestemde jonge apothekers om samen aan uw beroep te bouwen.

Bij KAVA kan u als apotheker altijd terecht gedurende uw volledige loopbaan.

KAVA tariferingdienst en KAVA accountancy kunnen u verder helpen met de administratieve en boekhoudkundige kant van uw zaak.