Sinds de zeer gesmaakte slotsessie van de cyclus huisapotheker op maandag 29 januari, zit het hele opleidingstraject erop. Proficiat voor alle deelnemers die de lessen heel enthousiast en actief meevolgden. We hebben samen een mooie stap vooruitgezet. Maar uiteraard stopt het verhaal hier niet! Lees hieronder wat u nog allemaal kan verwachten ...

Net gemist?

Geniet nog even na van enkele leuke impressies van de slotavond via het album op de KAVA Faceboookpagina. De kernboodschappen van de avond én de antwoorden op de vragen kan u nalezen op www.kava.be/huisapotheker.

Evaluatie

We zijn erg benieuwd naar uw appreciatie over die slotavond én het volledige aanbod. Ook de impact van het hele traject op uw officina interesseert ons. Geef via deze link snel een antwoord op negen korte vragen.

Papier hier!

Nog om campagnemateriaal (posters, medicatiemapjes, lege medicatieschema’s …) verlegen? De mapjes en invulblaadjes voor het medicatieschema kan u tegen betaling hier bestellen (zie rechterkolom). Stuur een mail naar beroepsondersteuning om gratis pins, posters en folders te laten nasturen.

(nog) Slimmer worden

KAVA organiseert een aparte GGG opleiding diabetes of astma op 21 februari. Snel naar kava.be/agenda.
Bovendien plant KAVA tot aan de zomervakantie elke eerste dinsdag van de maand een webinar van 30 minuten, met praktische tips om uw medicatieschema's te optimaliseren. We beginnen eraan op dinsdag 6 februari om 12u45. Schrijf u hier in om de juiste link te krijgen.

Met artsen?

Een kant-en-klaar MFO pakket over huisapotheek kan u nu al aanvragen om het gesprek met de artsen in uw regio aan te gaan. Voorlopig nog niet goedgekeurd door het RIZIV (in aanvraag), maar dat houdt u natuurlijk niet tegen. Neem contact op via mail naar beroepsondersteuning@kava.be
Infosessie eenlijn organiseren? Schrijf u in of vraag een sessie aan via www.eenlijn.be.

Meten = weten

Naar aanleiding van de huisapotheker zullen we twee zorgcodes opnieuw lanceren. Laat uw patiënten weten hoe vaak u contact hebt met artsen of de poslogie aanpast. Meer weten? Zoek het nu uit via www.kava.be/zorgcodes en ontvang geïndividualiseerd campagnemateriaal!

U ziet het. Voor KAVA was de slotsessie eigenlijk maar het begin van enkele mooie nieuwe initiatieven. Stel zelf uw menu samen en surf voor de recentste info regelmatig naar kava.be/huisapotheker.

 

KAVA opleidingsteam