Het stageprogramma is een exclusief, uniek programma voor laatstejaarsstudenten farmaceutische wetenschappen. KAVA, KLAV, BAF en KOVAG stellen i.s.m. de faculteiten farmaceutische wetenschappen van Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven een stageprogramma voor bestaande uit dagopleidingen gespreid over het academiejaar.

Het stageprogramma focust op de essentiële vaardigheden van een apotheker: de apotheker als farmaceutische zorgverstrekker en als manager. Deze aspecten komen verspreid over de opleidingsdagen aan bod. Je krijgt een gevarieerd aanbod rond de verschillende aspecten van het beheer en het managen van een apotheek. Daarnaast bieden we je een praktijkgerichte en vernieuwende complementaire opleiding aan inzake farmaceutische zorg.

De meeste activiteiten vinden plaats te KAVA, Consciencestraat 41 te Antwerpen (gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en parkeergarage).

Kennismaking met apotheeksoftwarepakketten voor stagiairs: bekijk die vooraf reeds, voor je naar de stagedagen gaat.

 

Stageprogramma 2023-2024

  • Stagedag 1 - wo 04/10/2023 - inzicht in de apotheek: schrijf hier in

  • Stagedag 2 - wo 15/11/2023 - Farmaceutische zorg, diabetes & zorg voor moeder en kind: schrijf hier in

  • Stagedag 3 - wo 13/12/2023 - Aan de slag in de apotheek & wondzorg: schrijf hier in

​Inschrijven voor activiteiten voor stagiairs kan gratis. Eerste keer op onze website? Registreer dan eerst (rechts bovenaan website). Gebruik bij voorkeur een niet-universitair mailadres! Je mailadres wordt immers je loginnaam.


Extra aanbod voor stagemeesters

Bent u stagemeester? We informeren u graag vooraf over de inhoudelijke invulling van de stagedagen. Zo kan u volgen wanneer de stagedagen gepland zijn en de onderwerpen verder bespreken met uw stagiair. Wenst u als stagemeester op de hoogte te blijven? Vul het formulier in op www.kava.be/stagemeester.
Stagemeesters vragen we met aandrang hun stagiairs aan te moedigen zoveel mogelijk dit interessante stage-programma te volgen, dat mee uitgewerkt werd door apothekers-stagemeesters en de vier Vlaamse universiteiten.

Lidmaatschap stagiairs

Gratis voor stagiairs (academiejaar 2023-2024) en pas afgestudeerde apothekers (promotiejaar 2023).