KAVA Quiz 2016 (de 14e editie) vindt plaats op vrijdag 25 november om 20u in de KAVA congreszaal op de tweede verdieping.

Ook al is het nog ver weg, de inschrijvingen staan nu al open voor iedereen. Er kunnen zich maximaal 25 ploegen met elk zes deelnemers inschrijven.

We vragen een deelnameprijs van €10 per persoon. Er wordt per ploeg betaald. Degene die inschrijft, doet dat meteen voor de hele ploeg. Betalen kan via afhouding tariferingdienst of per overschrijving op de rekening van KAVA BE18 6451 3333 9265 met vermelding van 'quiz 2016' + 'naam ploeg'. 

‘Bepaal mee het goede doel’.

Voor deze veertiende editie kan je zelf een voorstel indienen van een project waaraan de opbrengst besteed mag worden. De voorbije edities konden we telkens een mooi bedrag bij elkaar sprokkelen (ongeveer €4000). De omvang van het bedrag hangt natuurlijk mee van sponsors en deelnemers af, maar we willen net zo hoog landen. Heb je zelf een voorstel van project of organisatie die als goed doel van de KAVA quiz 2016 centraal staat, laat het ons weten. Voorwaarde is dat je zelf ook met een ploeg deelneemt natuurlijk. Bij voorkeur is het goede doel gerelateerd aan de apothekerswereld of heeft het te maken met een lid van KAVA. Alle voorstellen kunnen tot en met maandag 28 maart 2016 via mail ingediend worden naar nico.carpriau@kava.be. Gelieve in die mail kort te beschrijven om welk doel/initiatief/project het gaat; wat uw ‘relatie’ ermee is en waaraan het bedrag besteed zou kunnen worden. Een jury, bestaande uit enkele apothekers die de KAVA-quiz werkgroep vormen, bestudeert alle tijdig ingediende projecten, velt een objectief oordeel en maakt de finale keuze nog vóór de zomervakantie bekend.

Schrijf u hier in

U kan zichzelf inschrijven met uw persoonlijke logingegevens. Indien u nog geen login heeft, kan u zich eenmalig registeren via de knop 'registreren' bovenaan de pagina. Bent u uw logingegevens vergeten, neem dan contact op met KAVA via e-mail secretariaat@kava.be of op het nummer 03/280.15.01