Polyvalente zaalmedewerkers gezocht voor het KCC
 

Voor het KAVA congrescentrum (KCC) zijn we op zoek naar zaalmedewerkers (vanaf 16 jaar). Deel onderstaande vacature dus zeker met je kinderen, familieleden en bekenden op voorwaarde dat je hen wel vertrouwt met een dienblad in het KCC. 

In het KAVA Congres Centrum (KCC) worden diverse evenementen georganiseerd, al dan niet gerelateerd aan de eerstelijnszorg. Denk hierbij aan vergaderingen, congressen, opleidingen, voordrachten, workshops, netwerkborrels etc. We zijn op zoek naar flexibel inzetbare zaalmedewerkers om de dienstverlening te verzorgen tijdens deze evenementen.

De ideale kandidaat:

  • Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je moet in veel gevallen het KCC zelfstandig openen en afsluiten.
  • Helpt graag mensen, je bent namelijk het aanspreekpunt voor de huurders.
  • Kan goed overweg met technische apparatuur, je zal de huurders technisch ondersteunen met projectie, microfoons en audio (er wordt een degelijke opleiding gegeven aan de zaalmedewerkers).
  • Heeft ervaring in de horeca, een groot deel van je taken zijn horeca gerelateerd. Maar ook wie hiervoor interesse heeft en snel bijleert, is welkom.


Word je enthousiast van het idee dat je onze huurders kan helpen om ervoor te zorgen dat hun evenement goed verloopt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur een e-mail met je motivatie naar: info@kavacongrescentrum.be vóór 29/02/24. Uiteraard voorzien we een gepaste vergoeding!