Verenigingsleven

focusdomein verenigingsleven

KAVA is een bloeiende vereniging, met ook aandacht voor sociale activiteiten. Leer je collega’s op een andere manier kennen, neem deel met het hele apotheekteam. Het gaat dan om KAVA-sport, de KAVA-wandeling, het zomerfeest, de KAVA quiz in het najaar en de nieuwjaarsreceptie op de tweede vrijdag van januari.

KAVA fietst

KAVA sport

Zin om af en toe samen met andere KAVA fietsfanaten een leuke tocht te maken? Het tempo is voor iedereen haalbaar. Twijfel je nog? Rij eens een testritje met ons mee.

zomerfeest

KAVA zomerfeest

Naar jaarlijkse traditie houden we in september onze spetterende nazomerdrink. Verwacht je aan zwoele muziek, heerlijke cocktails en lekker eten in onze ‘stadstuin’.

quiz

KAVA QUIZ

(Apotheek)teams nemen het tegen elkaar op tijdens de jaarlijkse KAVA-quiz. Bemachtig dit jaar onze wisselbeker en versla de tegenstanders van vorig jaar: Ann’s Angels!

Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

Jaarlijks maken we persoonlijk onze nieuwjaarswensen over aan onze klanten en leden. Hiervoor steken we het KAVA Congrescentrum in een feestelijk jasje en onze huiscateraar Guido Nuyts verwent ons met zijn heerlijke gerechtjes. Daar klinken we op!

Sponsor en coördinator focusdomein verenigingsleven

Lotte Veraart

Apr. Lotte Veraart

Voorzitter KAVA
Ellyne Meeus

Apr. Ellyne Meeus

Afdelingshoofd relatiebeheer