Stagiairs

icoon stagiairs

Stageprogramma

Het stageprogramma is een exclusief, uniek én gratis programma voor laatstejaarsstudenten farmaceutische wetenschappen. KAVA, KLAV, BAF en KOVAG stellen i.s.m. de faculteiten farmaceutische wetenschappen van Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven een stageprogramma voor bestaande uit dagopleidingen gespreid over het academiejaar.

Stagiair

Het stageprogramma focust op de essentiële vaardigheden van een apotheker: de apotheker als farmaceutische zorgverstrekker en als manager. Deze aspecten komen verspreid over de opleidingsdagen aan bod. Je krijgt een gevarieerd aanbod rond de verschillende aspecten van het beheer en het managen van een apotheek. Daarnaast bieden we je een praktijkgerichte en vernieuwende complementaire opleiding aan inzake farmaceutische zorg.

De meeste activiteiten vinden plaats te KAVA, Consciencestraat 41 te Antwerpen (gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en parkeergarage).

Programma stagedagen 2023-2024

  • Stagedag 1 - wo 04/10/2023
    Inzicht in de apotheek
  • Stagedag 2 - wo 15/11/2023
    Farmaceutische zorg, diabetes & zorg voor moeder en kind
  • Stagedag 3 - wo 13/12/2023
    Aan de slag in de apotheek & wondzorg

Inschrijven kan je via onze agenda.

afbeelding stagedagen

Voordelen tijdens én na je stagejaar:

Login KAVA website

Van zodra je een login aanmaakt op onze website, kan je inschrijven voor activiteiten, je inschrijvingen beheren, documenten raadplegen en wordt je via nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van nieuws uit de apothekerswereld. 
Belangrijk wanneer je een account aanmaakt is om géén univ. mailadres in te geven. Je mailadres wordt immers als loginnaam genomen en zal ook na het afstuderen actief blijven.

Lidmaatschap KAVA

Tijdens je stagejaar maakt KAVA je gratis lid van haar vereniging en kan je daardoor gratis of tegen ledentarief deelnemen aan activiteiten. Dit gebeurt automatisch van zodra je je inschrijft voor één van de stagedagen.
Wanneer je bent afgestudeerd, krijg je de kans om via een aanvraagformulier verder lid te blijven van onze vereniging. Het jaar van afstuderen is dit lidmaatschap volledig gratis. Het kalenderjaar nadien betaal je slechts de helft van het ledentarief.

AFT (Antwerps Farmaceutisch Tijdschrift)

Tijdens je stagejaar ontvang je van KAVA gratis haar ledentijdschrift met actuele thema’s, nieuws uit  de bedrijven en de onderzoekswereld, activiteiten en acties binnen de vereniging, fiscale tips,... Je hebt met je login op onze website ook online toegang tot eerdere publicaties van ons tijdschrift.

SIILO toegang

KAVA omarmt Siilo als veilige messenger om de communicatie tussen de vereniging en haar leden, haar leden onderling en tussen haar leden en andere zorgverleners in de regio verder te optimaliseren. Download (gratis) de Siilo Messenger app, verifieer je account met je RIZIV nummer (tijdens je stagejaar is dit een fictief nummer terug te vinden onder je PROFIEL op de KAVA website) en vind direct al je in het KAVA adresboek.

Stagegids

Een handig naslagwerk als je bent afgestudeerd. Hier vind je de editie 2022-2023.

Contacteer me