HR-diensten

contracten

Ken jij onze HR-diensten al?

KAVA ondersteunt apothekers met een verscheidenheid aan HR-diensten. Dit beperkt zich niet enkel tot zuiver juridisch en administratief advies met betrekking tot tewerkstelling en arbeidsrecht. Met alle vragen rond psychosociaal welzijn, personeelstevredenheid en wat een productieve en gezonde werkomgeving kan bevorderen, kan je bij ons terecht.

contracten

Juridisch advies

De steeds veranderende regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is een uitdaging. Wij houden je graag op de hoogte, beantwoorden je vragen en adviseren je. 

  • Zoek je advies over tewerkstelling, van het opmaken en afsluiten van arbeidsovereenkomsten?
  • Heb je twijfels over arbeidsvoorwaarden (vakantie, werktijden, barema's, verloningspakketten …)?
  • Ken je de procedures voor het beëindigen van een arbeidsovereenkomst al?

Met onze jarenlange expertise en doorgedreven kennis van de apotheeksector kunnen we je duidelijk en begrijpbaar bijstaan op maat van de officina.

apotheekteam

HR-management

Het welzijn van een team is van het grootste belang. We helpen je ook daarmee graag verder met gerichte raad en ondersteuning. 

  • Hoe kan je allerhande welzijnsthema's toepassen in jouw apotheek?
  • Hoe kan je een aantrekkelijk verloningspakket samenstellen?
  • Hoe kan je de betrokkenheid van je personeel bevorderen?
  • Hoe kan je een positieve werkcultuur creëren?

We hielpen collega’s in het verleden met het omgaan met arbeidsconflicten en geschillen, inclusief het oplossen hiervan. Je kan steeds vrijblijvend je verhaal kwijt bij onze diensten, pas in een volgend stadium wordt gekeken naar eventuele vervolgstappen.

Contacteer me

avatar

Evy Van Sant

Personeelsverantwoordelijke en HR-expert

We luisteren naar je en gaan discreet om met je vragen.

Wil je ook gebruik maken van onze HR-diensten en toegang krijgen tot sector specifieke expertise en ondersteuning? Sluit je dan aan bij onze vereniging.